REGLAMENT

Presentació 
El Consell Esportiu de les Garrigues, l’associació esportiva excursionista de Vinaixa i l’ajuntament de Vinaixa organitzen la MARXA CULTURAL PER LA VALL DE VINAIXA (primera edició de la Marxa popular per les Garrigues).
Tindrà lloc el diumenge 18 de novembre de 2018 a Vinaixa (les Garrigues).
L’objectiu de la marxa és, per una banda, promoure l’activitat física i els hàbits saludables i, per l’altra, donar a conèixer i promoure el territori i els elements patrimonials i culturals de la comarca de les Garrigues.

 Participants
La marxa és oberta a tothom, cadascú la pot fer al seu ritme (caminant o corrent).
És una marxa pensada per a tots els públics, des del participant que la vol fer corrent fins a la família (petits i grans) que fan la ruta conjuntament.
És una marxa no competitiva; tot i que registrarem i publicarem, mitjançant un programa de control de temps, els temps d'inici i finalització de cada participant per poder tenir un control de l'arribada de tots els participants a meta.
Al no ser competitiva, NO hi haurà premis als primers/es classificats/des.

Participants MENORS D’EDAT
Els menors de 18 anys que vulguin participar a la MARXA CULTURAL PER LA VALL DE VINAIXA caldrà que omplin una autorització del pare/mare o tutor legal i que trobareu el mateix dia de la marxa a l'hora de recollir el dorsal acreditatiu o també us el podeu descarregar de L'APARTAT DE LA WEB (AUTORITZACIÓ MENORS).
(Clica a continuació per accedir-hi)

https://drive.google.com/file/d/17lR_YTLTxxJYDYYSjo-t7-u_Yx7CBWIm/view?usp=sharing

Recorreguts
Hi haurà l’opció,segons la condició física de cadascú, d’escollir entre un dels tres recorreguts dissenyats. (RUTA GARRIC, RUTA DE L’OLIVERA, RUTA DE LA PEDRA SECA).
Trobareu tota la informació detallada dels 3 recorreguts a la pestanya de recorreguts:

https://marxagarrigues.blogspot.com/p/recorreguts.html

Lloc de sortida
El lloc de sortida de la marxa, com també, el control dels inscrits i el repartiment del dorsal acreditatiu serà a la plaça dels arbres de Vinaixa.

 Horaris de sortida
La sortida serà lliure per fer una marxa més fluïda però dins un horari concret, i caldrà haver recollit abans l’acreditació.
Els participants de la ruta:
*- PEDRA SECA (24,5km) han de sortir entre les 8h – 8.45h.
*- L’OLIVERA (17km) han de sortir entre les 8h – 9.15h.
*- GARRIC (8,5km) han de sortir entre les 8.30h – 10h.

Horari de TALL de pas  Els participants a la ruta PEDRA SECA tindran un tall horari i si amb aquest tall horari no han passat pel control de pas, se’ls desviarà per un recorregut de menor distància.
El TALL DE PAS serà a les 13.20h al punt quilomètric 16. Tots els participants que a les 13.20h no hagin passat pel km16 de la ruta de la pedra seca, seran desviats per un tram d'enllaç fins a trobar de nou el recorregut.

Horari de tancament:
La marxa es donarà per finalitzada a les 15h.

Inscripcions i preus
Les inscripcions es tancaran el divendres 16 de novembre a les 13h o a l’arribar als 300 participants.
IMPORTANT: El mateix dia de la marxa NO HI HAURÀ INSCRIPCIONS PRESENCIALS.


El preu de l’inscripció serà el següent
*- INSCRIPCIÓ RUTA GARRIC (PREU: 6€).
*- INSCRIPCIÓ RUTA OLIVERA (PREU: 8€).
*- INSCRIPCIÓ RUTA PEDRA SECA (PREU: 10€).
*- INSCRIPCIÓ NENS/ES NASCUTS ENTRE EL 2006 i 2014 (totes les rutes) (PREU: 5€).
*- INSCRIPCIÓ NENS/ES NASCUTS ENTRE EL 2015 i 2018 (totes les rutes) (PREU: 0€).

https://marxagarrigues.blogspot.com/p/inscripcions.html


 Recollida d’acreditacions
Per tal de tenir un control dels participants inscrits a la marxa, tindreu un dorsal acreditatiu que es possible que a diferents punts del recorregut, us demanin que el mostreu.
Tant a la sortida com a l’arribada haureu de mostrar el dorsal acreditatiu.
La RECOLLIDA D’ACREDITACIONS serà a la plaça dels arbres de Vinaixa amb horari de 7.15h – 9.45h.
Us demanem que respecteu la ruta a la qual us heu inscrit per tal de garantir que la resta de participants tinguin els  avituallament assegurats.

Avituallaments
En trobareu de líquids i/o sòlids aproximadament cada 5-6 km però estan pensats perquè el participant hagi menjat quelcom abans de començar la ruta, sobretot hidrats de carboni.
Us recomanem que porteu un got reutilitzable de casa o una cantimplora amb la finalitat de reduir residus. De totes formes, hi haurà gots pels participants que no en duen de casa.
Només si heu comentat al formulari que sou celíacs, vegetarians,etc o bé teniu alguna al·lèrgia alimentaria, us podreu identificar als controls i rebreu l’avituallament específic.
Al formulari heu trobat diferents opcions per a l’entrepà final; és una dada estrictamente estadística, en cap cas en garanteix la reserva.
Cliqueu a la següent imatge per consultar els AVITUALLAMENTS especificats: 

https://marxagarrigues.blogspot.com/p/avituallaments.html

Respecte i prohibicions
Demanem respecte cap a la resta de participants inscrits/es a la marxa; com també pels voluntaris/ i sobretot, respecte cap a l’entorn.
La marxa transcorre per un paratge espectacular com és la VALL DE VINAIXA (cliqueu aquí per a + info); us demanem que no llenceu res al terra, que respecteu la flora i la fauna que trobareu i que si porteu gossos, que vagin lligats.
És important saber que el trànsit resta obert en alguns trams.

Dret a la imatge
El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges fixes i/o en moviment, de les persones participants i dels seus acompanyants.  També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa, tant sols per a la finalitat pròpia de l'esdeveniment en qüestió. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut o desconeguts, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos arreu, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible prorroga un cop finalitzat el període previst.
En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant-vos a l’organització de la Marxa a l’adreça electrónica: esports3@garrigues.cat

Anul·lació de la prova
El mal temps no és motiu per suspendre la prova, l’organització es reserva el dret fins i tot anul·lar-la per causes meteorològiques. La suspensió per qualsevol causa de força major de tota o de part de la prova, no obligarà a l’organització a retornar als participants el import abonat per la inscripció.

Acceptació del reglament
Tramitar la inscripció d’aquesta marxa implica la total acceptació d’aquest reglament. Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.